VETO ultra smalle zijlcd die het schermvoorbeeld verbinden

November 7, 2019
Laatste bedrijfsnieuws over VETO ultra smalle zijlcd die het schermvoorbeeld verbinden

De 55 duim ultra-smal-rand LCD die die het scherm verbinden door een belastingsdienst wordt gekocht in is Gansu met succes gezet in verrichting, en het installatie en het zuiveren werk is voltooid en ingegaan officieel de normale het werk wijze. De 55 duim ultra-smal-rand LCD die met deze bedoeling gebruikte het scherm verbinden wordt gebruikt voor de bevordering die van de belastingskennis, die de geest van schoon bepleiten en eerlijk, en het eigen werk van de belastingsdienst tonen.
Het professionele ultra-smalle ontwerp van het project, het het stikken hiaat bereikt 0.88mm, en de direct-aangestoken LEIDENE lichtbron heeft een langere levensduur en krachtige functies. Het project gebruikt een uiterst dun vattingsontwerp aan en gemakkelijk buigzaam vormt een videomuur, voorstellend een realistisch, uitstekend en indrukwekkend groot beeld. De vermindering van de breedte van de grens maakt de schermen bijna naadloos, tonend het groot scherm, hoge resolutie, hoge contrasthd vertoning.
Na de voltooiing van de micro-smalle ultra-engte LCD die het scherm verbinden, hebben de getoonde gevolgen en de functies het unanieme lof van de leiders van Gansu-Belastingheffingsdienst gewonnen. Het VETO is een leverancier van commerciële vertoningsproducten en algemene oplossingen, en zal zich op het commerciële gebied blijven concentreren.