Dongguan VETO technology co. LTD

  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken VETO
Aantal werknemers 80~120
Jaarlijkse omzet 18000000-30000000
Opgericht Jaar 2012
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Co. van de VETOtechnologie, Ltd, in 2012 wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met de productie, de verkoop en de dienst die. Het VETO behandelt een gebied van 3000 vierkante meters en rond 100 employees.VETO hebben meer dan 25 productontwikkelingsteams en structurele ingenieurs. Het VETO heeft rijke ervaring in de commerciële LCD vertoningsindustrie. De jaarlijkse verkoop overschrijdt $20 million.VETO de hoofdproducten LCD digitale signage, Uitgerekte barvertoning, LCD videomuur omvatten, zet de muur touch screenvertoning, Interactieve Whiteboard, digitale affiche op. Het VETO kan vertoningen van 5 tot 100 duim aanpassen. Bovendien, het VETO dat grote inspanningen levert om nieuwe producten te ontwikkelen om verschillende requirements.VETO's-producten te ontmoeten verkoopt goed in de V.S., het UK, Frankrijk, Duitsland, Doubai, Maleisië, Brazilië, etc.VETO's-is de fabriek onder de certificatie van ISO 9001. Veel van onze producten worden ook verklaard, van Ce, CCC, FCC en RoHS .VETO gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, de ervaren personeelsleden van het VETO is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klant satisfaction.VETO te verzekeren hebben gehad een goede reputatie onder onze klanten wegens onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen. WEIGER ook welkome OEM en ODM orders.VETO warm welkome klanten van in binnen- en buitenland om met ons voor gemeenschappelijk succes samen te werken.

 

China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 1China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

  VETO-technologieCo. Ltd., opgericht in 2012, heeft binnen een jaar geweldige prestaties geleverd terwijl de markt werd uitgebreid.
In 2014 hebben we niet alleen een nieuwe LCD-advertentiespeler gelanceerd, maar zijn we geslaagd en hebben we veel certificeringen behaald, zoals het testrapport van het Shanghai Third Research Institute, Ministry of Public Securit, ISO9001, dat ons product betrouwbaarder maakt.
In 2015 hebben we veel succesvolle projecten gedaan: batch geëxporteerdbuiten kiosknaar VK;ondertekende eenjarige samenwerkingsovereenkomst met een Indiaas bedrijf;gewonnen outdoorproject van Huawei Industrial Park;kreeg Zhongshan BRT buitenreclameproject.

In 2016 hebben we de nieuwste ultradunne advertentiespeler ontwikkeld en de buitenspeler op de CN-zuidwestmarkt met succes uitgebreid, waardoor het merk VETO steeds populairder werd.Tegelijkertijd verkochten we een videomuur aan een groepsmaatschappij in Jilin, onze speler werd erkend door de krant Shenzhen en kreeg een samenwerkingsovereenkomst.

In 2017 hebben we het certificaat Energiebesparing behaald vanLCD-videomuurBovendien werd het uitgerekte staafreclamescherm op de markt gebracht.India importeerde batches onderzoek touch kiosk van ons, en onze digital signage werd geïnstalleerd in Xianyang International Airport, ect.

In 2018 registreerden we het nieuwe handelsmerk "V2", bovendien kwam het R & D-team uit een kiosk voor het omdraaien van boeken en publiceerde het op de markt.De advertentiespeler werd in batches geëxporteerd naar de markten van Europa en Amerika.We blijven altijd actief en achtervolgen de nieuwste markt.

Om uitgebreider en concurrerender te worden, hebben we in 2019 Dongguan VETO technology CO.,Ltd opgericht. Bovendien worden er 3 nieuwe type producten gelanceerd: dubbelzijdige kiosk, multi-touch tafel, fotolijstspeler.Tegelijkertijd overschreed onze exportwaarde in maart de miljoen dollar!

China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Het VETO gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, de ervaren personeelsleden van het VETO is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klant satisfaction.VETO te verzekeren hebben gehad een goede reputatie onder onze klanten wegens onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen.China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het VETO is in deze industrie meer dan 11 jaar geweest, dringen wij bij het voorzien van goede kwaliteitsproduct van de aanzienlijke dienst aan elk van onze klanten aan.
China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter