Dongguan VETO technology co. LTD

  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
  • China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: VETO, V2
Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: 18000000-30000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%

Inleiding

Co. van de VETOtechnologie, Ltd, in 2012 wordt gevestigd, is een professionele LCD digitale vertoningsfabrikant belast met de productie, de verkoop en de dienst die. Het VETO behandelt een gebied van 3000 vierkante meters en rond 100 employees.VETO hebben meer dan 25 productontwikkelingsteams en structurele ingenieurs. Het VETO heeft rijke ervaring in de commerciële LCD vertoningsindustrie. De jaarlijkse verkoop overschrijdt $20 million.VETO de hoofdproducten adverterende speler, kabeltelevisie-monitor, lcd videomuur, touch screenkiosk, aangepaste commerciële LCD vertoning omvatten. Het VETO kan vertoningen van 5 tot 100 duim aanpassen. Bovendien, het VETO die grote inspanningen leveren om nieuwe producten te ontwikkelen om verschillende requirements.VETO's-producten te ontmoeten verkoopt goed in de V.S., het UK, Frankrijk, Duitsland, Doubai, Maleisië, Brazilië, etc.VETO's-is de fabriek onder de certificatie van ISO 9001. Veel van onze producten worden ook verklaard, van Ce, CCC, FCC en RoHS .VETO gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, de ervaren personeelsleden van het VETO is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klant satisfaction.VETO te verzekeren hebben gehad een goede reputatie onder onze klanten wegens onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen. WEIGER ook welkome OEM en ODM orders.VETO warm welkome klanten van in binnen- en buitenland om met ons voor gemeenschappelijk succes samen te werken.

China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Co. Ltd van de VETOtechnologie, opgezet in 2012, heeft grote verwezenlijkingen binnen één jaar terwijl uitgebreide markt gemaakt.
In 2014, lanceerden wij niet alleen nieuwe LCD adverterende speler, maar gingen en kregen vele certificatie, als ten derde het Testen van Rapport van het Onderzoekinstituut van Shanghai over, Ministerie van Openbare Securit, ISO9001, die ons product betrouwbaarder maakt.
In 2015, deden wij vele succesvolle projecten: uitgevoerde partij openluchtkiosk aan het UK; ondertekende éénjarige samenwerkingsovereenkomst met een Indisch bedrijf; gewonnen openluchtproject van Huawei-Industrieterrein; gekregen openlucht de reclameproject van Zhongshan BRT.

In 2016, ontwikkelden wij nieuwste uiterst dunne adverterende speler, en breidden openluchtspeler met succes uit op CN zuidwestenmarkt, die VETOmerk lieten die meer en meer populair zijn. Tegelijkertijd, verkochten wij videomuur aan een groepsbedrijf in Jilin, werd onze speler erkend door Shenzhen Krant, en kreeg coopertationaggrement.

In 2017, kregen wij de Energie - de besparingscertificatie van LCD videomuur, bovendien, werd het uitgerekte bar reclamescherm gepubliceerd op de markt. India voerde de aanrakingskiosk van het partijenonderzoek van ons in, en onze digitale signage werd geïnstalleerd in de Internationale Luchthaven van Xianyang, ect.

In 2018, registreerden wij nieuw handelsmerk „V2“, bovendien, R&D-team kwamen uit boek-draaiende kiosk en publiceerden aan de markt. De adverterende die speler was partij naar de markten van Europa en van Amerika wordt uitgevoerd. Wij houden altijd acvtived en achtervolgden de nieuwste markt.

Om uitvoeriger en concurrerend te worden, richtten wij Dongguan-Co. van de VETOtechnologie, Ltd in 2019 op. Bovendien, 3 nieuwe typeproducten lanceren: tweezijdige kiosk, multiaanrakingslijst, de speler van het fotokader. Tegelijkertijd, ons de uitvoerwaarde overschreden miljoen dollar in Maart!

China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Het VETO gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, de ervaren personeelsleden van het VETO is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klant satisfaction.VETO te verzekeren hebben gehad een goede reputatie onder onze klanten wegens onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen.China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het VETO is in deze industrie meer dan 7 jaar geweest, dringen wij bij het voorzien van goede kwaliteitsproduct van de aanzienlijke dienst aan elk van onze klanten aan.
China Dongguan VETO technology co. LTD Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter