Het de barscherm van het VETO in het vlaggeschipopslag van HUAWEI van Frankrijk eerste

March 17, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Het de barscherm van het VETO in het vlaggeschipopslag van HUAWEI van Frankrijk eerste

Op 6 Maart, 2020, opende de eerste het vlaggeschipopslag van Huawei in Frankrijk officieel in Parijs.

Het de barscherm van het VETO was gelukkig om met Huawei samen te werken, en het project dat verscheidene maanden duurde werd definitief volkomen voorgelegd. Kom en ervaar de woeste botsing van technologie en klassiek art.

laatste bedrijfsnieuws over Het de barscherm van het VETO in het vlaggeschipopslag van HUAWEI van Frankrijk eerste  0laatste bedrijfsnieuws over Het de barscherm van het VETO in het vlaggeschipopslag van HUAWEI van Frankrijk eerste  1

Het barlcd scherm kan aan om het even welke grootte volgens de eisen van de klant worden gesneden, en de dikte van de barlcd module kan volgens de eisen van de klant worden aangepast.
Barlcd het scherm 450 neten, 700 neten, 1000 neten, 1500nits, openlucht hoge helderheid facultatief zijn, kan ook volgens klantenvereisten worden aangepast.
Barlcd het scherm wordt wijd etc. gebruikt in bus, metro, luchthaven, winkelcomplex, veiligheid controle, merkopslag, restaurant.

 

De reden kies waarom ons?
1. Wij hebben onze eigen ERP van de belangrijkste fabrikant voor digitale signage en lcd videomuur met meer dan 12 jaar ervarings om producten te produceren.
2. Wij konden OEM/ODM-de dienst voor allerlei klanten verlenen. Ons professioneel ondersteuningsteam zal online 24 uren voor klanten onderhouden.
3. Wij hebben een zeer sterke kwaliteitscontrolesteekproeven zijn altijd beschikbaar voor het controleren van kwaliteit en kunnen aan u zeer snel worden verzonden.
4. De steekproeven zijn altijd beschikbaar voor het controleren van kwaliteit en kunnen aan u zeer snel worden verzonden.
5. Ontwerpcapaciteit: kunstwerk/Instructiehandboek/productontwerp volgens de eis van de klant.
6. Wij hebben onze eigen ERP systemen: Verkort tegen lage kosten levertijden met ontvankelijke productie planning.
7. Garantie (jaar 1-3).