lopende band

  • Dongguan VETO technology co. LTD fabrikant productielijn
  • Dongguan VETO technology co. LTD fabrikant productielijn

Het VETO heeft systemische die delen op de vooruitgang van LCD product worden gebaseerd:  de fabriek van het bladmetaal, bijlagefabriek, moduledienst, assembleert afdeling…

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 0

 

 

Programma het Schrijven

 

U zult aangenaam verrast worden van ons professioneel software-ontwikkelingteam. Alle software over LCD digitale vertoning wordt onafhankelijk ontwikkeld door onze hogere softwareingenieurs.

 

Ons systeem wordt ontwikkeld gebaseerd op Vensters en Android. Voor nieuwe digitale signage, zullen de ingenieurs vereiste APP pre-installeren. Wanneer u uw pakketten ontvangt, is allen u moet doen een eenvoudige opstelling na inschakelt, en u bent bereid te gaan. Als u speciale verzoeken met onze software hebt, kunt u het volgens uw behoeften aanpassen. Als u uw eigen software hebt, kunnen wij het van de fabriek ook pre-installeren.

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 1

 

 

Laserknipsel

 

De sleutelwoorden die het éénmalige vormen van LCD het metaalhuisvesting van het digitale vertoningsblad zijn bepalen zich laser knipsel en het buigen proces. Wanneer u een perfecte bijlage moet krijgen, kunt u slechts dit door laserknipsel en het buigen machine in één pas doen. De huisvesting van de machine heeft nauwkeurige gaten en afmetingen, die door laser knipsel en worden bereikt te buigen.

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 2

 

Nadat de tekening in de geprogrammeerde computer en dan de laser wordt ingevoerd, snijdt de lasersnijder automatisch de juiste grootte volgens de tekening en snijdt de gaten in het bladmetaal.

 

Het metaal van het besnoeiingsblad wordt gezet in de buigende machine, en de buigende machine vouwt het bladmetaal in de vorm van de bijlage, vormt het in één ga, wat vlakker en mooier is dan hand-vouwend.

 

Het halffabrikaat na het buigen, en toen een reeks van proces: lassend, malend, vastnagelend, schilderend en ander wordt de verwerking, het een volledige reeks van LCD de digitale signage huisvesting van het bladmetaal.

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 3

 

 

De assemblerende Reclameschermen

 

Alles is klaar te gaan. De lopende band installeert het aangemaakte glas, voeding, versterker, motherboard, LCD het scherm, backlight en andere componenten in de geïntegreerde reclamemachine. Het productiepersoneel kamt de verbindende draden om hen in de reclamemachine te bevestigen.

 

Als u aangepaste producten nodig hebt, heet welkom om uw ontwerptekeningen met ons te delen, en wij zullen orden volgens uw tekeningen maken die uw OEM eisen ontmoeten. Als u geen idee over het tekeningsontwerp hebt, kunnen wij het ontwerp leiden, en u moet enkel het beëindigen.

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 4

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 5

 

 

Het verouderen Test

 

Alle componenten moeten door een het verouderen test van 24 uur na assemblage gaan, de betrouwbaarheid van de gehele machine van de fabriek verzekeren. Wanneer u onze reclame alle machines verkrijgt, zorg al reclamemachine aan diverse milieu's kan aanpassen wanneer het werken, ervoor en werk efficiënt en blijvend meer dan 60.000 uren.

 

 

Fabriekstest

 

Na de machines voltooi de het verouderen test, moeten zij door Kwaliteitsborging als geheel, met inbegrip van functionaliteit, verschijning, taal, bijkomende specificaties, embleemnoteringen, verpakkende dozen, enz. worden getest.

 

 

Verpakking en het Verschepen

 

Zodra de LCD machines alle tests hebben voltooid en schoongemaakt, reclame digitale zal signage in een doos met een houten kader buiten de doos worden ingepakt.

 

Wanneer de producten worden ingepakt, zullen zij aan u van de fabriek door uitdrukkelijk, schip, de lucht, enz. worden geleverd.

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 6

OEM / ODM

Gebaseerd op het uitstekende R&D-team en de professionele productielijn, de VETOtechnologie sterk genoeg is om OEM of ODM de dienst van LCD digitale vertoning te verlenen.

 

Met onze verplichting aan vennootschap op lange termijn, helpt het ons grotendeels om groot succes te bereiken. Veel van onze OEM partners hebben met ons, met inbegrip van Huawei, Walmart, Uniqlo, China Mobile, Carrefour, Midea, Bank van China, KFC, Petro China, Tencent, Dongfeng Fengxing, China Unicom, TCL, enz. jarenlang gewerkt.

 

Elk jaar, voeren wij vele OEM uit en custominzed digitale siganage over de hele wereld, zoals vloer die digitale signage, interactief touch screen, commerciële videlmuur, draagbare vouwbare digitale signage, uitgerekte barlcd vertoning, temperatuurkiosk, openluchtvertoningssignage bevinden zich, helpen de intractive en ononderbroken producten van enz. hen goede markt openen, en meer klanten winnen.

 

Wanneer u een hoog volumeoem of ODM orde moet maken, gelieve ons te contacteren om de de vormgrootte, het productievolume en levertijd te verzekeren. Deze ervaren technici zullen het weten hoe te om snelle en stabiele productie volgens uw ontwerptekeningen te maken.

 

 

Klant-specifiek LCD het ontwerpproces van de reclamemachine:

 

Het contact - bevestig vereiste - Ontwerptekening - bevestig tekening - Ondoordringbaar maken - bevestig steekproef - bevestigt verpakking - Productie - het Verouderen test - Inspectie - Verschepend

 

Dongguan VETO technology co. LTD fabriek productielijn 0

R & D

Wij houden altijd maximumvitaliteit, en streven ernaar om onze R&D-strategie te bewaken. Het VETO investeert 20%-kapitaal in R&D elk jaar, introduceert en leert actief de scherp-randtechnologie van LCD reclamemachine, nastreeft marktinformatie en de klantgerichte waarden, verstrekt geschikte en betrouwbare LCD digitale vertoningsoplossingen.

 

Wij zijn strikt met ons R&D-team, die de innovatieve en hoogwaardige LCD oplossingen van de reclamevertoning verstrekken. Wij streven ernaar om R&D in R&B (Onderzoek & Zaken) om te zetten.

 

Prachtig iets gebeurt…

Laat een bericht achter